Для тих, хто вирішив розпочати свій шлях до навчання у Чеській Республіці – підготовчі мовні курси саме для вас! VTG Study пропонує понад 30 програм по всій Чехії. Динаміка Праги, романтика Брно, затишок Усті-над-Лабем, або ж сучасне студентське життя в місці Ліберець – обираєте ви! З нами для вас відкриті будь-які спеціальності у найпрестижніших університетах Чехії. Ми знаємо про навчання у Чехії все, і навіть трішки більше.


Ми цінуємо високі стандарти якості освіти, тому наша команда ретельно підбирає програми та школи, які дають не тільки ґрунтовні знання, а й практичні навички. Адже мета кожного студента – здобути професію, знайти роботу своєї мрії, стати успішним у своїй справі та пишатись бездоганними результатами. У цьому розділі ви знайдете найкращі університети та коледжі Чехії та Канади.

Мрієте про майбутнє навчання та вищу освіту за кордоном? Почніть із середньої школи! Досвід VTG Study свідчить, що школярі швидше вивчають мову нової країни, легше адаптуються до нового середовища та інтегруються у суспільство. До того ж, місцевий атестат допоможе почувати себе більш впевнено при вступі до вищого навчального закладу.

 

Під час шкільних канікул та інших сезонів року ми пропонуємо дітям (від 6 років), підліткам та молоді (21+) цікавий та змістовний відпочинок у освітніх таборах Європи. Доступні різноманітні варіанти на будь-який смак – біля моря, у горах, у столиці  чи провінції, зі спортом або без. Такі канікули є вдалим поєднанням розваг, екскурсій, спорту, вивчення мов та живого спілкування з носіями – чеської, англійської, французької та німецької.

 

Звертаючись до нас Ви отримуєте

ПРОФЕСійну КОНСУЛЬТАЦіЮ та підтримку

Представника міжнародного холдингу з центральним офісом у Празі

ПРОСТЕ ВИРІШЕННЯ СКЛАДНИХ ПИТАНЬ

ГАРАНТІЮ НАДІЙНИХ ТА ПЕРЕВІРЕНИХ ПАРТНЕРІВ

Наші партнери та сертифікати

Клієнти про нас або чому варто довіритись професіоналам

Світлана Майдан

Вячеслав Чужой

Пресс-центр